Avoin työpaikka, Palkanlaskija.

Avoin työpaikka, Palkanlaskija


Haemme nyt kasvavaan joukkoomme ammattitaitoista Palkanlaskijaa. Työpaikka on Oulunsalon toimistollamme. Työtehtäviin kuuluvat tilitoimistomme asiakasyritysten palkanlaskenta ja viranomaisraportointi. Käytössämme on Visma Fivaldi -taloushallinto-ohjelmisto, jonka käyttökokemus katsotaan eduksi. Työtä tehdään osana palkkatiimiä ja edellytämme aiempaa kokemusta palkanlaskennasta. Viimekädessä kuitenkin oikeanlainen, positiivinen ja reipas asenne ratkaisevat.

 

Tehtävään haetaan lähettämällä CV ja työpaikkahakemus sähköpostitse rekrytoinnista vastaavalle esimiehelle miisa.paldanius@ratinki.fi. Hakuaika päättyy 28.2.2017.

 

Rätinki on pienten ja keskisuurten yritysten taloushallinnon kumppani. Tehtävämme on tuottaa yrittäjille olennainen informaatio ajallaan, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Koemme aitoa kiinnostusta asiakkaan liiketoiminnasta – näemme numeroiden taakse ja reagoimme aloitteellisesti.

Palvelemme asiakkaitamme 35 taloushallinnon osaajan voimin 6 toimipisteessä Pohjois-Suomessa, yli 20 vuoden kokemuksella. Yhtiön omistaa toimiva johto, joka osaltaan kertoo siitä sitoutuneisuudesta, jolla asiakkaitamme palvelemme. Meille keskeisiä toimintaperiaatteita ovat henkilökohtainen palvelu, ammattiylpeys ja edistykselliset sähköiset ratkaisut.

Laita jakoon jos tykkäsit!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Pyydä tarjous tästä »