27.10.2020 | Ajankohtaista

Rätinki tilitoimisto Helsinki

Tilitoimisto Rätinki palvelee Etelä-Suomen alueen yrittäjiä paikallisesti uudesta Helsinkiin avatusta toimipisteestä käsin. Nyt myös Etelä-Suomen alueen yrityksillä on mahdollista saada Rätingin monipuoliset taloushallinnon palvelut paikallisesti. Helsingin toimipiste sijaitsee Kalasatamassa, osoitteessa Lautatarhankatu 10.

Leena Santraine ja Kari Myllykangas Helsingin Kalasataman toimistolla

Helsingin toimipistettä luotsaa Leena Santraine joka vastaa myös osaltaan Rätingin myynnistä ja markkinoinnista. Tilitoimistomaailma ja yrittäjyys on tullut tutuksi Leenalle jo lapsuudesta, perheen tilitoimistojuuret yltävät aina 60-luvulle saakka.

”On ollut hienoa päästä näkemään tilitoimistoalan huima kehitys paperisista tilikirjoista moderniin sähköiseen kirjanpitoon. On hyvä muistaa, että vaikka integraatioiden myötä ohjelmistot keskustelevat automatisoidusti keskenään, niin asiakkaiden kanssa käydyn keskustelun tärkeys ei ole muuttunut. Aktiivinen ja sparraava palveluote sekä ajantasainen tietotaito on se, mitä asiakkaat arvostavat yhä enenevässä määrin. Asiakkaan yksilöllisellä kohtaamisella erotutaan myös jatkossa”, Leena tähdentää.

Rätinki Helsinki tarjoaa myös asiantuntijapalveluita, esimerkiksi veroneuvontaa tai apua yritystoiminnan muutostilanteissa Helsingin yksiköstä käsin. Asiantuntijapalveluista vastaa KTM Kari Myllykangas. Karin erikoisosaamisalueena on laskentatoimen lisäksi yritysjuridiikka.

Asiantuntijaan kannattaa olla yhteydessä, vaikka akuuttia tarvetta tilitoimiston vaihtamiseen ei olisikaan, sillä alkukonsultaatio on aina maksuton, eikä sido mihinkään.

Tervetuloa Helsingin Rätinkiin!