Ota yhteyttä helpdeskiin, autamme mielellämme.

Avoin työpaikka:

Käyttöönottokonsultti

Oulu

Rätinki on nykyaikainen ja kasvuhakuinen taloushallinnon asiantuntijakonserni. Tilitoimistopalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset asiantuntijapalvelut sekä edistykselliset sähköisen taloushallinnon ratkaisut. Olemme erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten taloushallinnon kumppani. Tehtävämme on tuottaa yrittäjille olennainen informaatio ajallaan, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Palvelemme asiakkaitamme 45 taloushallinnon osaajan voimin 10 toimipisteessä, yli 25 vuoden kokemuksella. Yhtiön omistaa toimiva johto, joka osaltaan kertoo siitä sitoutuneisuudesta, jolla asiakkaitamme palvelemme. Meille keskeisiä toimintaperiaatteita ovat henkilökohtainen palvelu, ammattiylpeys ja nykyaikaiset työmenetelmät.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme käyttöönottokonsulttia Oulun toimistollemme.

Käyttöönottokonsulttina otat kokonaisvaltaisen vastuun asiakasyritystemme taloushallinnonjärjestelmien käyttöönotosta, ylläpidosta ja maksuliikenteen hoitamisesta. Työhösi kuuluvat olennaisena osana sekä kollegoiden että asiakkaiden neuvonta ja jatkuva kommunikointi. Järjestelmänä käytämme Visma Fivaldia ja Netvisoria. Henkilönä olet reipas ja positiivinen sekä pidät asiakkaiden kanssa työskentelystä. Haluat aktiivisesti kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Oman tiimisi lisäksi tukena toimivat kaikki Rätingin asiantuntijat.

Hakijoilta toivomme:

  • Soveltuvaa koulutustaustaa
  • Kokemusta taloushallinnon järjestelmistä, mielellään tilitoimistoympäristössä
  • Sujuvaa tietokoneen ja ohjelmistojen käyttöä
  • Tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Viimekädessä kuitenkin oikeanlainen, positiivinen ja reipas asenne ratkaisevat!

Miksi Rätinki?

Meillä pääset tekemään töitä monien mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa. Työtehtävät ovat monipuolisia, haastavia ja innostavia. Olemme jatkuvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio, jossa on mahdollisuus edetä ja kehittää ammattitaitoaan.

Tarjoamme työntekijöillemme tehokkaat työvälineet, henkilökohtaisen ergonomian mukaan räätälöidyt työpisteet, kilpailukykyisen palkan, osittaisen etätyömahdollisuuden ja erinomaiset työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme vuosittain vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä. Työssä viihtyminen on meille tärkeää!

Hakeminen

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus palkkatoiveineen viimeistään 31.8.2020 mennessä osoitteella katri.laurila@ratinki.fi Haastattelemme hakijat hakuajan päätyttyä, syyskuun alkupuolella.

Työsuhde on vakituinen ja tehtävässä aloittaminen voidaan sopia joustavasti tilanteen mukaan syys-lokakuulle 2020.

Laita jakoon jos tykkäsit!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email