Avoin työpaikka:

Controller

Rakennus-Rätinki - Oulu

Rätinki on nykyaikainen ja kasvuhakuinen taloushallinnon asiantuntijakonserni. Tilitoimistopalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset asiantuntijapalvelut sekä edistykselliset sähköisen taloushallinnon ratkaisut. Olemme erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten taloushallinnon kumppani. Tehtävämme on tuottaa yrittäjille olennainen informaatio ajallaan, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

 

Haemme kasvavaan joukkoomme aikaansaavaa ja oma-aloitteista

CONTROLLERIA

Oulun toimistollemme, Rakennus-Rätinki Oy:n palvelukseen. Rakennus-Rätinki kuuluu Rätinki -tilitoimistoketjuun ja on erikoistunut rakennusliikkeiden kirjanpitoon.
Työnkuva räätälöidään valittavan henkilön kokemuksen mukaan. Voimme tarjota tarvittaessa hyvinkin haastavan talouspäällikkötasoisen ja monipuolisen työn sekä kehittymismahdollisuuksia.
Palkkaus määräytyy työnkuvan vaativuuden mukaan.

Mitä toivomme sinulta?
– tehtävään soveltuva koulutus (esim. Tradenomi / KTM)
– oma-aloitteista ja rohkeaa asennetta tarttua haasteisiin
– hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä työ sisältää runsaasti asiakasyhteydenpitoa

Eduksi laskemme myös, jos sinulta löytyy:
– kokemusta rakennusliikekirjanpidosta, erityisesti perustajaurakoinnista
– kokemusta RS- ja asuntokauppalainsäädännöstä, rakentamisen arvonlisäverotuksesta, erityisesti perustajaurakoinnin osalta
– rakennushankkeiden rahoitus- ja verosuunnittelun osaamista
– Fivaldi-, Procountor ja/tai Jydacom -osaamista.

Voit olla kokenut tai muuten sopivia näyttöjä omaava taloushallinnon asiantuntija. Arvostamme vastuullista työskentelyotetta sekä reipasta ja positiivista asennetta. Juokseva kirjanpito ja tilinpäätökset ovat sinulla hyvin hallussa ja osaat tulkita ja analysoida niiden tarjoamaa informaatiota asiakkaillemme. Hyvän taustan tarjoaa esimerkiksi aiempi työskentely tilitoimistoympäristössä asiakasvastuullisessa roolissa. Ehdottomasti tärkeintä on positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne!

Miksi Rätinki?

Meillä pääset tekemään töitä itsenäisessä roolissa monien mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa. Työtehtävät ovat monipuolisia, haastavia ja innostavia. Pääset kehittymään ja syventämään osaamistasi rakennusliikkeiden taloushallinnossa. Olemme jatkuvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio, jossa on mahdollisuus edetä ja kehittää ammattitaitoaan.

Tarjoamme työntekijöillemme tehokkaat työvälineet, henkilökohtaisen ergonomian mukaan räätälöidyt työpisteet, kilpailukykyisen palkan ja erinomaiset työsuhde-edut. Järjestämme vuosittain vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä. Työssä viihtyminen on meille tärkeää!

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 15.5.2021 mennessä sähköpostitse. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jari-Pekka Mikkonen p. 044 2359 648 / jari-pekka.mikkonen@ratinki.fi

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous yrityksesi taloushallinnosta alla olevalla lomakkeella tai olemalla yhteydessä suoraan myyntiimme:
040 718 9756 | myynti@ratinki.fi

  • Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä arkisin 24h kuluessa. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.