Avoin työpaikka:

Rakennusliike-kirjanpitäjä

Oulu

Rakennus-Rätinki osana Aallon Groupia on nykyaikainen ja kasvuhakuinen taloushallinnon asiantuntijayritys. Tilitoimistopalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset asiantuntijapalvelut sekä edistykselliset sähköisen taloushallinnon ratkaisut. Aallon tilitoimistot palvelevat asiakkaita yli 350 taloushallinnon osaajan voimin valtakunnallisesti.  Meille keskeisiä toimintaperiaatteita ovat henkilökohtainen palvelu, ammattiylpeys ja nykyaikaiset työmenetelmät. Lisätietoja löydät osoitteesta: https://www.ratinki.fi/ ja https://www.aallongroup.fi/

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme Rakennusliike-kirjanpitäjää Oulun toimistollemme.

Tehtävänkuvaus

Työssäsi vastaat itsenäisesti asiakasyritystemme taloushallinnosta. Työ sisältää rakennusliikkeiden kirjanpitoa, viranomaisilmoittamista, tilinpäätösten laadintaa sekä asiakkaiden neuvontaa ja tukemista moninaisissa taloushallinnon ja verotuksen kysymyksissä.  Tehtävä on asiantuntijatehtävä, jossa asiakassuhteiden ylläpitäminen ja syventäminen ovat tärkeitä mittareita työssä onnistumiselle.

Tukenasi tehtävässä ovat loistavat kollegat rakennusliikkeisiin erikoistuneessa tiimissämme Oulun toimistolla ja laajemmin muissa toimipisteissämme ympäri Suomen. Tehtävässä pärjää hyvin suomen kielellä, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Mitä toivomme sinulta?

– Tehtävään soveltuva koulutus (esim. Tradenomi / KTM)

– Oma-aloitteista ja rohkeaa asennetta tarttua haasteisiin

– Hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä työ sisältää runsaasti asiakasyhteydenpitoa

– Kokemusta rakennusliikekirjanpidosta, erityisesti perustajaurakoinnista

– Ohjelmisto-osaamista (esim. Fivaldi, Procountor ja/tai Jydacom)

Voit olla kokenut tai muuten sopivia näyttöjä omaava taloushallinnon asiantuntija. Arvostamme vastuullista työskentelyotetta sekä reipasta ja positiivista asennetta. Juokseva kirjanpito ja tilinpäätökset ovat sinulla hyvin hallussa ja osaat tulkita ja analysoida niiden tarjoamaa informaatiota asiakkaillemme. Hyvän taustan tarjoaa esimerkiksi aiempi työskentely tilitoimistoympäristössä asiakasvastuullisessa roolissa. Ehdottomasti tärkeintä on kuitenkin positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne!

Miksi Aallon Group?

Meillä pääset tekemään töitä itsenäisessä roolissa monien mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa. Työtehtävät ovat monipuolisia, haastavia ja innostavia. Olemme jatkuvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio, jossa on mahdollisuus edetä ja kehittää ammattitaitoaan. Kannustamme mm. KLT-tutkinnon suorittamiseen ja vastaamme tutkinnon suorittamisesta aiheutuvista kustannuksista.

Tarjoamme työntekijöillemme tehokkaat työvälineet, uuden upean toimitilan, henkilökohtaisen ergonomian mukaan räätälöidyt työpisteet, kilpailukykyisen palkan, etätyömahdollisuuden ja erinomaiset työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja.  Järjestämme vuosittain vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä. Työssä viihtyminen on meille tärkeää!

Hakeminen

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 22.6.2022 mennessä sähköisesti tästä linkistä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?fc652824. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jari-Pekka Mikkonen p. 044 2359 648 / jari-pekka.mikkonen@aallon.fi

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous yrityksesi taloushallinnosta alla olevalla lomakkeella tai olemalla yhteydessä suoraan myyntiimme:
040 718 9756 | myynti@ratinki.fi

  • Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja laatii yrityksellesi tarjouksen. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.