Avoin työpaikka:

Rakennusliike-kirjanpitäjä

Oulu

Rätinki on nykyaikainen ja kasvuhakuinen taloushallinnon asiantuntijakonserni. Tilitoimistopalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset asiantuntijapalvelut sekä edistykselliset sähköisen taloushallinnon ratkaisut. Olemme erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten taloushallinnon kumppani. Tehtävämme on tuottaa yrittäjille olennainen informaatio ajallaan, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Palvelemme asiakkaitamme noin 50 taloushallinnon osaajan voimin 10 toimipisteessä, yli 25 vuoden kokemuksella. Yhtiön omistaa toimiva johto, joka osaltaan kertoo siitä sitoutuneisuudesta, jolla asiakkaitamme palvelemme. Meille keskeisiä toimintaperiaatteita ovat henkilökohtainen palvelu, ammattiylpeys ja nykyaikaiset työmenetelmät. Lisätietoja löydät osoitteesta: https://www.ratinki.fi/

 

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme aikaansaavaa ja oma-aloitteista

 Rakennusliike-kirjanpitäjää

Oulun toimistollemme, Rakennus-Rätinki Oy:n palvelukseen. Rakennus-Rätinki kuuluu Rätinki -tilitoimistoketjuun ja on erikoistunut rakennusliikkeiden kirjanpitoon.

Työnkuva räätälöidään valittavan henkilön kokemuksen mukaan. Voimme taata tarvittaessa hyvinkin haastavan ja monipuolisen työn sekä kehittymismahdollisuuksia.

Palkkaus määräytyy työnkuvan vaativuuden mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

  • Tehtävään soveltuva koulutus (esim. Merkonomi / Tradenomi / KTM)
  • Oma-aloitteista ja rohkeaa asennetta tarttua haasteisiin
  • Kokemusta rakennusliikekirjanpidosta, erityisesti perustajaurakoinnista
  • Kokemusta RS- ja asuntokauppalainsäädännöstä, rakentamisen arvonlisäverotuksesta, erityisesti perustajaurakoinnin osalta
  • Rakennushankkeiden rahoitus- ja verosuunnittelun osaamista
  • Fivaldi- ja Procountor -osaamista

Voit olla kokenut tai muuten sopivia näyttöjä omaava taloushallinnon asiantuntija. Arvostamme vastuullista työskentelyotetta sekä reipasta ja positiivista asennetta. Juokseva kirjanpito ja tilinpäätökset ovat sinulla hyvin hallussa ja osaat tulkita ja analysoida niiden tarjoamaa informaatiota asiakkaillemme. Hyvän taustan tarjoaa esimerkiksi aiempi työskentely tilitoimistoympäristössä asiakasvastuullisessa roolissa. Ehdottomasti tärkeintä on positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne!

 Miksi Rätinki?

Meillä pääset tekemään töitä itsenäisessä roolissa monien mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa. Työtehtävät ovat monipuolisia, haastavia ja innostavia. Pääset kehittymään ja syventämään osaamistasi rakennusliikkeiden taloushallinnossa. Olemme jatkuvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio, jossa on mahdollisuus edetä ja kehittää ammattitaitoaan.

Tarjoamme työntekijöillemme tehokkaat työvälineet, henkilökohtaisen ergonomian mukaan räätälöidyt työpisteet, kilpailukykyisen palkan, osittaisen etätyömahdollisuuden ja erinomaiset työsuhde-edut. Järjestämme vuosittain vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä. Työssä viihtyminen on meille tärkeää!

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 15.3.2021 mennessä sähköpostitse. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jari-Pekka Mikkonen p. 044 2359 648 / jari-pekka.mikkonen@ratinki.fi

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous yrityksesi taloushallinnosta alla olevalla lomakkeella tai olemalla yhteydessä suoraan myyntiimme:
040 718 9756 | myynti@ratinki.fi

  • Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä arkisin 24h kuluessa. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.