Ota yhteyttä helpdeskiin, autamme mielellämme.

Avoin työpaikka:

Taloushallinnon harjoittelija

Kemi

Rätinki on nykyaikainen ja kasvuhakuinen taloushallinnon asiantuntijakonserni. Tilitoimistopalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset asiantuntijapalvelut sekä edistykselliset sähköisen taloushallinnon ratkaisut. Olemme erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten taloushallinnon kumppani. Tehtävämme on tuottaa yrittäjille olennainen informaatio ajallaan, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Palvelemme asiakkaitamme 45 taloushallinnon osaajan voimin 10 toimipisteessä, yli 25 vuoden kokemuksella. Yhtiön omistaa toimiva johto, joka osaltaan kertoo siitä sitoutuneisuudesta, jolla asiakkaitamme palvelemme. Meille keskeisiä toimintaperiaatteita ovat henkilökohtainen palvelu, ammattiylpeys ja nykyaikaiset työmenetelmät. Lisätietoja löydät osoitteesta: https://www.ratinki.fi/

 

Haemme nyt  aikaansaavaa ja oma-aloitteista

Taloushallinnon harjoittelijaa

Kemin toimistollemme. Työnkuva räätälöidään valittavan henkilön suuntautumishalukkuuden mukaan, mutta lähtökohtaisesti harjoittelutehtävät ja työllistymismahdollisuudet olisivat kirjanpidossa. Voimme taata tarvittaessa hyvinkin haastavan ja monipuolisen harjoittelupaikan ja tehtävänkuvan.

Mitä toivomme sinulta?

  • Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kesken oleva Merkonomin tai Tradenomin tutkinto)
  • Oma-aloitteista ja rohkeaa asennetta tarttua haasteisiin
  • Sinnikkyyttä ja halua oppia uutta

Meille ehdottomasti tärkeintä on positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne – sillä pärjää jo pitkälle!

Miksi Rätinki?

Meillä pääset tekemään harjoittelun itsenäisessä roolissa monien mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa. Työtehtävät ovat monipuolisia, haastavia ja innostavia. Olemme jatkuvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio, jossa on mahdollisuus edetä ja kehittää ammattitaitoaan. Meillä harjoittelun tavoitteena on aina rekrytoida harjoittelussa oleva henkilö vakituiseen työsuhteeseen!

Tarjoamme työntekijöillemme tehokkaat työvälineet, henkilökohtaisen ergonomian mukaan räätälöidyt työpisteet, kilpailukykyisen palkan, etätyömahdollisuuden ja erinomaiset työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme vuosittain vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä. Työssä viihtyminen on meille tärkeää!

 

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi 30.9.2020 mennessä sähköpostitse. Harjoittelupaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Eilittään p. 0400 259 994 / sari.eilitta@ratinki.fi

Laita jakoon jos tykkäsit!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email