Avoin työpaikka:

Taloushallinnon harjoittelija

Kemi

Rätinki on nykyaikainen ja kasvuhakuinen taloushallinnon asiantuntijakonserni. Tilitoimistopalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset asiantuntijapalvelut sekä edistykselliset sähköisen taloushallinnon ratkaisut. Olemme erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten taloushallinnon kumppani. Tehtävämme on tuottaa yrittäjille olennainen informaatio ajallaan, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Olemme nykyään osa Aallon Groupia. Aallon tilitoimistot palvelevat asiakkaita yli 300 taloushallinnon osaajan voimin valtakunnallisesti.  Meille keskeisiä toimintaperiaatteita ovat henkilökohtainen palvelu, ammattiylpeys ja nykyaikaiset työmenetelmät. Lisätietoja löydät osoitteesta: https://www.ratinki.fi/

 

Haemme nyt  aikaansaavaa ja oma-aloitteista

Taloushallinnon harjoittelijaa

Kemin toimistollemme. Työnkuva räätälöidään valittavan henkilön suuntautumishalukkuuden mukaan, mutta lähtökohtaisesti harjoittelutehtävät ja työllistymismahdollisuudet olisivat kirjanpidossa. Voimme taata tarvittaessa hyvinkin haastavan ja monipuolisen harjoittelupaikan ja tehtävänkuvan.

Mitä toivomme sinulta?

  • Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kesken oleva Merkonomin tai Tradenomin tutkinto)
  • Oma-aloitteista ja rohkeaa asennetta tarttua haasteisiin
  • Sinnikkyyttä ja halua oppia uutta

Meille ehdottomasti tärkeintä on positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne – sillä pärjää jo pitkälle!

Miksi Rätinki?

Meillä pääset tekemään harjoittelun itsenäisessä roolissa monien mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa. Työtehtävät ovat monipuolisia, haastavia ja innostavia. Olemme jatkuvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio, jossa on mahdollisuus edetä ja kehittää ammattitaitoaan. Meillä harjoittelun tavoitteena on aina rekrytoida harjoittelussa oleva henkilö vakituiseen työsuhteeseen!

Tarjoamme työntekijöillemme tehokkaat työvälineet, henkilökohtaisen ergonomian mukaan räätälöidyt työpisteet, kilpailukykyisen palkan, etätyömahdollisuuden ja erinomaiset työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme vuosittain vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä. Työssä viihtyminen on meille tärkeää!

 

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi 2.5.2021 mennessä sähköpostitse. Harjoittelupaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Eilittä p. 0400 259 994 / sari.eilitta@ratinki.fi

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous yrityksesi taloushallinnosta alla olevalla lomakkeella tai olemalla yhteydessä suoraan myyntiimme:
040 718 9756 | myynti@ratinki.fi

  • Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä arkisin 24h kuluessa. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.