Tilitoimisto Rätinki Helsinki

Rätinki Tilitoimisto Helsinki palvelee Etelä-Suomen alueen yrityksiä taloushallinnon kaikilla osa-alueilla. Olipa yrityksesi pieni tai suuri, ammattilaisistamme löytyy hyvä kirjanpitäjä sekä osaava palkanlaskija tai talouspäällikkö yrityksellesi. Toteutamme ammattitaidolla kaikki taloushallinnon palvelut. Erikoisosaamiseemme kuuluu mm. sijoitusyhtiöiden kirjanpito sekä rakennusalan kirjanpito.

Rätinki tilitoimisto Helsinki

Uskomme henkilökohtaiseen palveluun ja autamme asiakkaitamme yritystoiminnan muuttuvissa tilanteissa. Helsingin toimistolta saat apua muun muassa vaativien asiantuntijatehtävien hoitamiseen ja vastaukset vaikkapa yritysverotus sekä yritysjärjestely -kysymyksiin.

Toimistomme sijaitsee Kalasataman metroaseman vieressä, Troolin talossa. Olemme avoinna arkisin klo 8.00-16.00. Tervetuloa, tavataan etänä tai ajanvarauksella turvavälit huomioiden.

Rätinki tilitoimisto Helsinki

Leena Santraine

Myyntijohtaja | Rätinki Helsinki

Leena luotsaa Helsingin Rätingin toimipistettä, sekä toimii uusien asiakkaiden yhteyshenkilönä. Leenaan kannattaa olla yhteydessä, mikäli haluat tarjouksen Rätingin palveluista, tarvitset apua taloushallinnon tarpeiden kartoituksessa tai jos haluat tietää lisää digitaalisen taloushallinnon ohjelmistoratkaisuista.

Tilitoimistoala sekä yrittäjyys on Leenalle tuttua jo lapsuudesta, ensimmäinen työpaikka löytyi perheen tilitoimistosta. Sieltä ura kulki yritysmaailmaan, josta kokemusta on kertynyt yli 20-vuotta. Koulutukseltaan Leena on liiketoiminnan sekä taloushallinnon alan merkonomi.

Vapaa-aika kuluu perheen parissa ja urheilullisissa merkeissä, pyöräillen, uiden sekä kuntosalilla. Lempipaikkoja ovat Kainuun metsät, Helsingin saaristo sekä Pohjois-Ranskan maaseutu. Myös vasara pysyy kädessä ja jokin kotiin tai mökkeilyyn liittyvä projekti on aina vähintään suunnitteluasteella.

040 627 8922

Kari Myllykangas

Controller | Rätinki Helsinki

Kari toimii Controllerina Helsingin Rätingin toimipisteellä. Yleisimpiin tehtäviin kuuluu kirjanpito, tilinpäätös, verotusasiat sekä yritysten konsultointi. Kariin kannattaa olla yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttävää yrityksen talouteen tai vaikkapa verotukseen liittyen.

Taloushallinnon työtehtävät ovat tulleet Karille erittäin tutuksi jo työuran alkuvaiheessa. Koulutukseltaan Kari on Kauppatieteiden maisteri Itä-Suomen Yliopistosta. Pääaineenaan hän on lukenut laskentatoimea ja yritysjuridiikkaa. Opiskelujen ja työn kautta Karin suurimmaksi mielenkiinnon kohteeksi ja vahvaksi osaamisalueeksi on muotoutunut erityisesti yritysten verotusasiat

Töiden ulkopuolella Karin löytää varmimmin tennishallilta tai hiihtoladuilta. Kesäisin Lappiin suuntautuvat kalastus- ja vaellusmatkat ovat myös mielekkäitä rentoutumistapoja. Kari on myös innokas penkkiurheilija ja kotona televisiosta pyöriikin useimmiten urheilu.

040 120 4079

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous yrityksesi taloushallinnosta alla olevalla lomakkeella tai olemalla yhteydessä suoraan myyntiimme:
040 627 8922 | myynti@ratinki.fi

  • Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä arkisin 24h kuluessa. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.