Tilitoimisto Rätinki Helsinki

Rätinki Tilitoimisto Helsinki palvelee Etelä-Suomen alueen yrityksiä taloushallinnon kaikilla osa-alueilla. Olipa yrityksesi pieni tai suuri, ammattilaisistamme löytyy hyvä kirjanpitäjä sekä osaava palkanlaskija tai talouspäällikkö yrityksellesi. Toteutamme ammattitaidolla kaikki taloushallinnon palvelut. Erikoisosaamiseemme kuuluu mm. sijoitusyhtiöiden kirjanpito sekä rakennusalan kirjanpito.

Rätinki tilitoimisto Helsinki

Uskomme henkilökohtaiseen palveluun ja autamme asiakkaitamme yritystoiminnan muuttuvissa tilanteissa. Helsingin toimistolta saat apua muun muassa vaativien asiantuntijatehtävien hoitamiseen ja vastaukset vaikkapa yritysverotus sekä yritysjärjestely -kysymyksiin.

Toimistomme sijaitsee Kalasataman metroaseman vieressä, Troolin talossa. Olemme avoinna arkisin klo 8.00-16.00. Tervetuloa, tavataan etänä tai ajanvarauksella turvavälit huomioiden.

Rätinki tilitoimisto Helsinki

Kari Myllykangas

Controller | Rätinki Helsinki

Kari toimii Controllerina Helsingin Rätingin toimipisteellä. Yleisimpiin tehtäviin kuuluu kirjanpito, tilinpäätös, verotusasiat sekä yritysten konsultointi. Kariin kannattaa olla yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttävää yrityksen talouteen tai vaikkapa verotukseen liittyen.

Taloushallinnon työtehtävät ovat tulleet Karille erittäin tutuksi jo työuran alkuvaiheessa. Koulutukseltaan Kari on Kauppatieteiden maisteri Itä-Suomen Yliopistosta. Pääaineenaan hän on lukenut laskentatoimea ja yritysjuridiikkaa. Opiskelujen ja työn kautta Karin suurimmaksi mielenkiinnon kohteeksi ja vahvaksi osaamisalueeksi on muotoutunut erityisesti yritysten verotusasiat

Töiden ulkopuolella Karin löytää varmimmin tennishallilta tai hiihtoladuilta. Kesäisin Lappiin suuntautuvat kalastus- ja vaellusmatkat ovat myös mielekkäitä rentoutumistapoja. Kari on myös innokas penkkiurheilija ja kotona televisiosta pyöriikin useimmiten urheilu.

040 120 4079

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous yrityksesi taloushallinnosta alla olevalla lomakkeella tai olemalla yhteydessä suoraan myyntiimme:
040 718 9756 | myynti@ratinki.fi

  • Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä arkisin 24h kuluessa. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.