Tilitoimisto Rätinki Lapua

Rätinki Pohjanmaa Oy:n toimisto palvelee Lapualla kaiken kokoisia yrityksiä.

Toimistomme tarjoaa kokonaisvaltaista taloushallinnon hoitoa, ja erikoisosaamisalueisiimme kuuluvat muun muassa perustajaurakointi, kiinteistönhallinta ja notariaattipalvelut.

Meille tärkeintä on asiakaslähtöisyys ja pyrimme aina varata kiireetöntä aikaa asiakkaan kanssa neuvotteluun. Tarjoamme taloushallinnon palvelut asiakkaan kannalta sopivassa mittakaavassa ja kokonaisuudessa – olemme yrityksesi kokoinen tilitoimisto.

Mottomme on: Hyvä kirjanpitäjä on yrittäjän paras ystävä!

Rätinki Pohjanmaa Oy:llä on toimistot Alajärvellä ja Lapualla. Paula Sippola toimii molempien yksiköiden johtajana ja Lapuan toimipistettä luotsaa Sari Annala.

Rätinki Pohjanmaa Oy

Puhelin 040 5576 852

Osoite Lassilantie 12, Virkatalo
62100 Lapua

Paula Sippola

Yrittäjä, KLT, PHT | Alajärvi

Paula toimii Alajärven ja Lapuan Rätinki-toimistojen johtajana. Alalla hän on työskennellyt jo vuodesta 1985 ja osakkuusyrittäjänä Rätingillä vuodesta 2017. Paula on suorittanut palkkahallinnon asiantuntijatutkinnon PHT-koulutusohjelman vuonna 2009 ja KLT-tutkinnon 2015.

”Tärkeimpänä työssäni pidän asiakaslähtöistä palvelua. Pyrimme ratkomaan haasteet yrittäjän kanssa yhdessä, neuvoen ja opastaen. On tärkeää, että asiakkaan ja kirjanpitäjän välillä on luottamuksellinen suhde”, Paula toteaa.

0400 953 576
paula.sippola@ratinki.fi

Sari Annala

Kirjanpitäjä, KLT, PHT | Lapua

Sarin vastuualueena on Rätingin Lapuan toimipiste. Koulutukseltaan Sari on liiketalouden tradenomi ja alalla hän on ollut vuodesta 2004. Palkkahallinto tilitoimistossa -koulutusohjelman (PHT-tutkinto) Sari suoritti vuonna 2009 ja taloushallintoalan asiantuntijatutkinnon, KLT-tutkinnon 2015.

”Tärkeimpänä työssäni pidän toiminnan suunnittelemisesta asiakkaan kanssa yhdessä. On ylipäätään tärkeää, että asioita käydään läpi tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa”, Sari kertoo.

040 5576 852
sari.annala@ratinki.fi

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous yrityksesi taloushallinnosta alla olevalla lomakkeella tai olemalla yhteydessä suoraan myyntiimme:
040 718 9756 | myynti@ratinki.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja laatii yrityksellesi tarjouksen. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.