6.9.2022 | Ajankohtaista

Aallon Group Oyj ja tilitoimisto Peca Oy solmivat 5.9.2022 liiketoimintakaupan, jonka mukaan Peca Oy:n liiketoiminta liitetään Aallon Groupiin.

AALLON GROUP OYJ Lehdistötiedote 5.9.2022 klo 9.15

Tilitoimistopalveluita tuottava Aallon Group Oyj ja tilitoimisto Peca Oy solmivat 5.9.2022 liiketoimintakaupan. Sopimuksen seurauksena Oulun alueella vuodesta 2014 palvelleen Peca Oy:n liiketoiminta siirtyy 5.9. alkaen Aallon Groupin Oulussa sijaitsevalle tytäryhtiölle Aallon Rätinki Oy:lle.

Ostetusta toiminnasta Aallon Groupille siirtyy liikevaihtoa vuositasolla noin 0,25 miljoonaa euroa. Peca Oy työllistää kaupantekohetkellä yrittäjä Antti Pernun lisäksi kaksi ammattilaista, jotka jatkavat nykyisten asiakkaidensa palvelemista osana Aallon Groupia.

Kauppa vahvistaa Aallon Groupin Pohjois-Suomen alueyhtiötä, mutta järjestelyllä ei arvioida olevan merkittävää vaikutusta Aallon Groupin taloudelliseen asemaan tai yhtiön keskipitkän aikavälin taloudellisiin tavoitteisiin.

Aallon Groupin Pohjois-Suomen aluejohtaja, Mikko Sipilä: ”Peca Oy on loistava esimerkki yhtiöstä, jonka kanssa jaamme samankaltaisen paikallisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun kulttuurin ja tekemisen meiningin. Haluan toivottaa Antin tiimeineen ja asiakkaineen lämpimästi tervetulleeksi Aallon Groupiin.”

Peca Oy:n toimitusjohtaja, Antti Pernu: ”Olen iloinen tavasta ja hyvästä hengestä, jossa keskustelut Aallon kanssa käytiin. Uskon, että voimien yhdistäminen Aallon kaltaisen vahvan ja kanssamme samanhenkisen toimijan kanssa auttaa meitä jatkossa palvelemaan asiakaskuntaamme entistäkin monipuolisemmin.”

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi
puh. 0400 883 371


Tilitoimistoni.
Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme 350 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani.


Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet
aallongroup.fi