Ota yhteyttä helpdeskiin, autamme mielellämme.

Asiakkaamme kertovat.


  Kaarron Rakennus Oy

  Rakennusalan yrityksemme pyrkii jatkuvasti löytämään uusimmat ratkaisut ja kehittyneimmät työkalut yrityksen arkirutiinien pyörittämiseen.

  Rätinki-yhtiöiden yhteistyön tuloksena, sekä heidän tarjoamiensa palveluratkaisujen kautta olemme saaneet jokaiseen työpäivään merkittävää hyötyä yrityksemme arkirutiinien, kuten palkanlaskennan, tulosseurannan ja kirjanpitotoimintojen selkeyttämiseen ja organisointiin.

  Mikko Kaarto
  Toimitusjohtaja
  www.kaarto.fi


  Fuudia

  Olen juuri perustanut yritykseni ja luotettava tilitoimistokumppani oli minulle tärkeä starttivaiheen tuki. Rätingin huolehtimana tunsin, että asiani hoituvat luotettavasti ja turvallisesti. Palvelun käynnistäminen onnistui sujuvasti ja ammattitaidolla.

  Noora Oikarinen, Yrittäjä
  https://twitter.com/NooraOikarinen


  Kasvutalo Oy

  Kumppanuus Rätingin kanssa takaa minulle yrittäjänä sen, että saan keskittyä olennaiseen – liiketoimintani kehittämiseen. Osaava ja luotettava yhteyshenkilö sekä joustava toimintamalli mahdollistavat yritykseni taloushallinnon hoitamisen Oulussa, vaikka yritykseni toimii Espoossa.

  Minna Kinnunen
  Toimitusjohtaja
  www.kasvutalo.fiJätä tietosi, otamme yhteyttä.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Pyydä tarjous tästä »