Palkanlaskenta.

Kirjanpidon lisäksi laskemme useilla eri toimialoilla toimivien yhtiöiden palkkoja, noin 30.000 palkkapussia vuodessa. Palkkoihin erikoistunut asiantuntijatiimimme huolehtii palkat maksuun ajallaan ja oikein laskettuna. Käytössämme on myös tehokkaat työkalut ja ohjelmistot eri kokoisten yritysten tarpeisiin.


Palkanlaskentapalvelumme sisältää:

 • Palkkojen laskenta asiakkaan ilmoittamien tietojen perusteella
 • Palkkojen maksaminen työntekijöiden tileille
 • Palkkalaskelmien lähettäminen työntekijöille
 • Kuukausittaisten ennakonpidätys- ja sotutilitysten laadinta
 • Tulorekisteri-ilmoitukset viranomaisille, vakuutusyhtiöille ja eläkelaitokselle 
 • Tarvittavien todistuksien ja hakemuksien laadinta
 • Raporttien toimitus sähköiseen arkistoon palkanlaskennan jälkeen

Palkanlaskennan ulkoistaminen tilitoimistolle

Jotta yritys voi keskittyä olennaiseen, eli omaan liiketoimintaansa ja sen kehittämiseen, on järkevää ulkoistaa tiettyjä toimintoja. Palkanlaskennan ulkoistaminen on usein työn haastavan luonteen vuoksi kannattavaa. Palkkahallinnon ammattitaidon ylläpito vaatii jatkuvaa kouluttautumista, tutustumista alati muuttuviin työehtosopimuksiin sekä lainsäädännön muutoksiin. Kun palkanlaskenta ulkoistetaan osaavalle ja asiantuntevalle kumppanille, vapautetaan resursseja yrityksen ydinosaamisen tukemiseen.

Rätingillä asiakkaitamme palvelee tuttu, henkilökohtainen palkanlaskija. Taustalta löytyy palkkatiimimme tuki, jolloin palkanlaskenta voidaan suorittaa keskeytymättä tilanteessa kuin tilanteessa.

Mepco: tehokkaalla ohjelmistolla tukea palkkahallintoon 

Aallon Rätingillä käytössämme on myös Mepco HR- ja palkanlaskentajärjestelmä sekä vahva Mepco-osaaminen. Mepco soveltuu erityisen hyvin suurten ja keskisuurten yritysten palkanlaskentaohjelmistoksi ja se tehostaa suurien massojen käsittelyä sekä nopeuttaa palkanlaskentaprosessia. Mepco on hyvin integroitavissa useisiin taloushallinto- tai toiminnanohjausjärjestelmiin, jolloin toimintoja saadaan tehokkaasti automatisoitua tilitoimiston ja yrityksen välillä. 

Kun palkkahallinto ulkoistetaan Rätingille, ei yrityksen itse tarvitse investoida ohjelmistoon tai siihen liittyvään kouluttautumiseen. 

Miksi Mepco? 

 • Monipuolinen ominaisuuksiltaan 
 • Skaalautuu yrityksen tarpeen mukaan ja eri osiot voidaan ottaa käyttöön tarvittaessa 
 • Hyvin integroitavissa useisiin taloushallinto- tai toiminnanohjausjärjestelmiin
 • Kun palkkahallinto on ulkoistettu Aallon Rätingille, ei yrityksen tarvitse erikseen investoida ohjelmistoon tai siihen liittyvään kouluttautumiseen

Lue lisää Mepcosta, ja kuinka tilitoimiston ja yrityksen yhteiskäyttöisellä palkkahallinnon järjestelmällä voidaan merkittävästi tehostaa toimintaa – erityisesti, kun palkansaajia on paljon!

Rätinki Palkanlaskenta on lähelläsi

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous yrityksesi taloushallinnosta alla olevalla lomakkeella tai olemalla yhteydessä suoraan myyntiimme:
050 375 8761 | myynti@ratinki.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja laatii yrityksellesi tarjouksen. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.