Ota yhteyttä helpdeskiin, autamme mielellämme.

Rätinki-yrittäjäksi.

Rätinki on nykyaikainen ja kehittyvä tilitoimisto, joka kasvaa yrittäjävetoisesti. Uskomme paikallisuuteen ja henkilökohtaiseen palveluun, mutta nykyaikaisin menetelmin. Rätinki-Yrittäjyys tarkoittaa, että voit käyttää oman osaamisesi ja aikasi asiakasyrittäjän palveluun. Sinä päätät, mikä asiakkaallesi on parasta palvelua, Rätinki luo sille perusteet.

Ryhtyessäsi Rätinki-yrittäjäksi, päätät itse tekemisistäsi. Emme ole Franchising-ketju, emmekä ole vailla perustamismaksuja, liikepaikkamaksuja tai mitään muitakaan ylimääräisiä veloituksia. Toiminta perustuu molempia osapuolia hyödyttävään yrittäjävetoiseen toimintamalliin. Yrittäjä omistaa yhtiöstään enemmistön. Rätinki on vähemmistöomistajana ja tuo yhteistyöhön panoksenaan brändin, kaiken tarvittavan infran, tuen, koulutukset, markkinoinnin ja asiakashankinnan.

    • Tuemme yrittäjää aloitusvaiheessa sekä koko yrittäjyyden ajan. Autamme yrityksen perustamisessa sekä rahoituksen hankkimisessa
    • ”Rätinki helppi” auttaa yrittäjiämme; ohjelmistotuki, ammatillinen tuki sekä taloushallinnon rutiinien hoito yrittäjän puolesta. Yrittäjällä on tunne, että häntä ei jätetä yksin ja hän kuuluu isompaan yhteisöön
    • Lomitus – mahdollisuus siirtää taloushallintotöitä tilapäisesti Rätingille vaikkapa kiireen tai lomien vuoksi
    • esimerkiksi Palkanlaskenta ja Reskontrat voidaan teettää kokonaan Rätingillä
    • Hankimme Osakkuusyhtiölle asiakkaita ja hoidamme käyttöönotot

Jos haluat tilitoimistoyrittäjäksi tai etsit omalle tilitoimistollesi jatkajaa, ole yhteydessä ja etsitään yhdessä ratkaisu.

Lisätietoja antaa Mikko Sipilä, p. 040 7189 756, mikko.sipila@ratinki.fi


Rätinki numeroina

Perustusvuosi

1994 Perustettu

Toimipisteet

8 toimipistettä

Henkilöstö

40 osaajaa

Asiakkaat

1000+ asiakasta

Taloushallintoliitto

Taloushallinto-liiton auktorisoima


Toimipisteet

Rekrytointi

Etsimme uusia kykyjä jatkuvasti

Lähetä työ- tai harjoitteluhakemus alla olevalla lomakkeella. * Merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Valitse paikkakunta *

Nimi *

Sähköposti *

Puhelin *

Liitä mukaan CV

Viesti

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Pyydä tarjous tästä »