15.1.2018 | Ajankohtaista

Rätinki on nuorekas ja kasvuhakuinen taloushallinnon asiantuntijayritys. Tilitoimistopalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset asiantuntijapalvelut sekä edistykselliset sähköisen taloushallinnon ratkaisut. Olemme erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten taloushallinnon kumppani. Tehtävämme on tuottaa yrittäjille olennainen informaatio ajallaan, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Palvelemme asiakkaitamme 35 taloushallinnon osaajan voimin 6 toimipisteessä Pohjois-Suomessa, yli 20 vuoden kokemuksella. Yhtiön omistaa toimiva johto, joka osaltaan kertoo siitä sitoutuneisuudesta, jolla asiakkaitamme palvelemme. Meille keskeisiä toimintaperiaatteita ovat henkilökohtainen palvelu, ammattiylpeys ja nykyaikaiset työmenetelmät.

Haemme nyt kokenutta palkanlaskijaa Oulun palkkatiimiimme.

Palkanlaskijana otat kokonaisvaltaisen vastuun asiakasyritystesi palkkahallinnosta. Toimit läheisessä yhteistyössä muiden taloushallintoammattilaistemme kanssa. Työhösi kuuluvat olennaisena osana asiakkaiden neuvonta ja jatkuva kommunikointi. Järjestelmänä käytämme Visma Fivaldin taloushallinto-ohjelmistoa. Henkilönä olet reipas ja positiivinen sekä pidät asiakkaiden kanssa työskentelystä. Haluat aktiivisesti kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Oman tiimisi lisäksi tukena toimivat kaikki Rätingin asiantuntijat.

 

Hakijoilta toivomme:

  • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. merkonomi, tradenomi)
  • Kokemusta palkanlaskennasta, mielellään tilitoimistoympäristössä
  • Sujuvaa tietokoneen ja ohjelmistojen käyttöä
  • Tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

 

Viimekädessä kuitenkin oikeanlainen, positiivinen ja reipas asenne ratkaisevat!

 

Miksi Rätinki?

Rätingissä pääset tekemään töitä monenlaisten mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa. Työtehtävät ovat monipuolisia, haastavia ja innostavia. Olemme jatkuvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio, jossa on mahdollisuus edetä ja kehittää ammattitaitoaan. Tarjoamme työntekijöillemme tehokkaat työvälineet, henkilökohtaisen ergonomian mukaan räätälöidyn työpisteen, kilpailukykyisen palkan, osittaisen etätyömahdollisuuden ja erinomaiset työsuhde-edut. Työssä viihtyminen on meille tärkeää!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus palkkatoiveineen viimeistään 7.2.2018 mennessä osoitteella miisa.paldanius@ratinki.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.