29.10.2019 | AjankohtaistaRätinki on nykyaikainen ja kasvuhakuinen taloushallinnon asiantuntijakonserni. Tilitoimistopalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset asiantuntijapalvelut sekä edistykselliset sähköisen taloushallinnon ratkaisut. Olemme erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten taloushallinnon kumppani. Tehtävämme on tuottaa yrittäjille olennainen informaatio ajallaan, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Palvelemme asiakkaitamme 40 taloushallinnon osaajan voimin 8 toimipisteessä Pohjois-Suomessa, 25 vuoden kokemuksella. Yhtiön omistaa toimiva johto, joka osaltaan kertoo siitä sitoutuneisuudesta, jolla asiakkaitamme palvelemme. Meille keskeisiä toimintaperiaatteita ovat henkilökohtainen palvelu, ammattiylpeys ja nykyaikaiset työmenetelmät.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme Kirjanpitäjää Oulunsalon toimistollemme, osakkuusyhtiömme Rakennus-Rätinki Oy:n palvelukseen.

Tehtävänkuvaus

Etsimme rakennusliikkeiden kirjanpidosta kokemusta omaavaa kirjanpitäjää. Myös kokemus kiinteistökirjanpidosta katsotaan eduksi. Työnkuva kuitenkin räätälöidään valittavan henkilön kokemuksen ja mielenkiinnon mukaan.

Erityisesti näistä aihepiireistä toivomme kokemusta:
– Perustajaurakoinnin kirjanpito
– Yhtiöiden perustaminen
– RS- ja asuntokauppalainsäädäntö
– Rakentamisen arvonlisäverotus, erityisesti perustajaurakoinnin arvonlisäverotus
– rakennushankkeiden suunnittelu, mm. rahoitus- ja verosuunnittelu
– käyttökokemusta Visma Fivaldista ja ProCountorista

Tehtävä edellyttää aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin sekä oma-aloitteista toimintatapaa. Konsernissa muissa vastaavissa tehtävissä toimivien tuki on käytettävissäsi. Tehtävässä pärjää hyvin suomen kielellä, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Avaimet tehtävässä menestymiseen

Arvostamme vastuullista työskentelyotetta sekä reipasta ja positiivista asennetta. Juokseva kirjanpito ja tilinpäätökset ovat sinulla hyvin hallussa ja osaat tulkita ja analysoida niiden tarjoamaa informaatiota asiakkaillemme.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. Merkonomi / Tradenomi) sekä aiempaa kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Hyvän taustan tarjoaa esimerkiksi aiempi työskentely tilitoimistoympäristössä.

Miksi Rätinki?

Meillä pääset tekemään töitä monien mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa. Työtehtävät ovat monipuolisia, haastavia ja innostavia. Olemme jatkuvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio, jossa on mahdollisuus edetä ja kehittää ammattitaitoaan.

Tarjoamme työntekijöillemme tehokkaat työvälineet, henkilökohtaisen ergonomian mukaan räätälöidyt työpisteet, kilpailukykyisen palkan, osittaisen etätyömahdollisuuden ja erinomaiset työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme vuosittain vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä. Työssä viihtyminen on meille tärkeää!

Hakeminen

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus palkkatoiveineen viimeistään 15.11.2020 mennessä osoitteella jari-pekka.mikkonen@ratinki.fi.

Työsuhde on vakituinen ja tehtävässä aloittaminen voidaan sopia joustavasti tilanteen mukaan.