25.11.2015 | Ajankohtaista

Toimintamme kasvaessa, ovat nykyiset toimitilamme Lummintiellä käyneet tarpeeseemme nähden pieneksi. Kartoitimme uusia tiloja syksyn mittaan, ja päädyimme toimistohotelli – tyyppiseen ratkaisuun.

Muutamme uusiin toimitiloihin maanantaina 30.11.2015. Uusi osoitteemme on Tietotie 2, Oulunsalo (Aeroportin talo). Tilat sijaitsevat lentokentän välittömässä läheisyydessä. Lisätietoa toimitiloistamme http://www.aeroportti.fi/

 

Muuttopäivänä Lummintien toimistomme on suljettu.

Muutosta huolimatta, huolehdimme luonnollisesti maksuliikenteen hoidosta jokaisena arkipäivänä normaalirutiinien mukaisesti. Myös palkanlaskenta ja muut taloushallinnon palvelut hoidetaan sovitusti.

Aeroportin talon ulko-ovi on avoinna arkisin klo 7:00 – 16:00 välisenä aikana ja pääsy tuulikaappiin ja rappukäytävään on siten mahdollista. Toimistomme sijaitsee 2. kerroksessa. Kun asioitte toimistollamme, niin ilmoittakaa tulostanne yhteyshenkilölle etukäteen. Noudamme teidät kerroskohtaisen rappukäytävän ovelta.

Vapaa pääsy pääaulaan ja siten myös toimitiloihimme on mahdollista klo 10:30 – 13:00 välisenä aikana, jolloin myös tuulikaapista isoon aulaan johtava oven lukitus on ohjelmoitu olemaan avoinna. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme joulukuussa!