19.8.2019 | Ajankohtaista

Meri-Lapin Rätinki Oy on ostanut Pohjolan Tilipalvelu Oy:n Kemin liiketoiminnan, joka käsittää sen nykyisen henkilöstön ja asiakkuudet. Toimistomme yhdistyvät 1.9.2019 alkaen. Pohjolan Tilipalvelu Oy:n Kemin henkilöstö siirtyy Rätingin toimitiloihin Digipolikseen (Tietokatu 3, Kemi). Myös Pohjolan Tilipalvelu Oy:n yrittäjä, Pirjo Moilanen-Ahopelto jatkaa yhdistyvässä toimistossa konsultointisopimuksella.

”Olen vakuuttunut siitä, että vahvistamme kumpikin toinen toisiamme ja yhdistyneenä pystymme vastaamaan entistä paremmin niihin haasteisiin, joita tulevaisuus tuo tullessaan. Jatkan toimistossa työskentelyä niin pitkään, kuin tarpeellista, mutta luonnollisesti tarkoituksenani on myöhemmässä vaiheessa jäädä eläkkeelle”, toteaa Pirjo Moilanen-Ahopelto.

Mikko Sipilä Rätingistä kertoo, että ”järjestelyn ansiosta saimme hyvää vahvistusta jo ennestään osaavaan joukkoomme ja nousemme tämän myötä merkittäväksi taloushallinnon toimijaksi Meri-Lapin alueella. Uskon, että ihmisläheinen tapamme toimia, saa myös uudet asiakkaamme vakuuttuneiksi”.

Molemmilla yhtiöillä on jo valmiiksi käytössään samat taloushallinnon järjestelmät, joten siirtyminen sujuu senkin puolesta saumattomasti. Kaupan johdosta, Meri-Lapin Rätinki työllistää jatkossa 6 henkilöä ja sen liikevaihto tulee olemaan noin 0.5 M€ vuodessa. Yhtiö tavoittelee jatkossakin hyvää, orgaanista kasvua ja rekrytoi myös lisää osaavaa henkilökuntaa. Yhdistyneessä toimistossa aloittaa marraskuussa toimistopäällikkönä Sari Eilittä, KLT. Meri-Lapin Rätinki Oy on Rätinki-Yhtiöt Oy:n 100%:sesti omistama tytäryhtiö.

Rätinki on pienten ja keskisuurten yritysten taloushallinnon kumppani. Tehtävämme on tuottaa yrittäjille olennainen informaatio ajallaan, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Koemme aitoa kiinnostusta asiakkaan liiketoiminnasta – näemme numeroiden taakse ja reagoimme aloitteellisesti.

Palvelemme asiakkaitamme 40 taloushallinnon osaajan voimin 8 toimipisteessä Pohjois-Suomessa, 25 vuoden kokemuksella. Yhtiön omistaa toimiva johto, joka osaltaan kertoo siitä sitoutuneisuudesta, jolla asiakkaitamme palvelemme. Meille keskeisiä toimintaperiaatteita ovat henkilökohtainen palvelu, ammattiylpeys ja edistykselliset sähköiset ratkaisut. Olemme yrityksesi kokoinen tilitoimisto.