27.11.2020 | Asiakastarinat

Fixdox

Miksi valitsit juuri Rätingin tilitoimistoksesi? Miten löysit meidät?

Paulaan törmäsin netissä yhteisen koiraharrastuksemme kautta, siitä se lähti enkä kauaa miettinyt kun tuntui heti siltä etten viitsi alkaa muualta edes kyselemään!

Mistä pidät Rätingin palveluissa kaikista eniten?

Kommunikoinnin helppous, olen saanut kysellä netin kautta mitä vaan ja saanut aina vastauksen, myös sellaisiin kellonaikoihin, että olisin hyvin ymmärtänyt jos vastaus olisi hiukan viipynytkin.

Mikä yksittäinen asia palvelussamme on ylittänyt odotuksesi?

Muutamaan vuoteen en ollut yrittäjä, niin nyt kaikki hoituu sähköisesti erilaisten palvelujen ja appien avulla. Tätä päivää mutta kuitenkin kädestä pitäen neuvottu, joten ei ole tuntunut vaikealta kuin hetkittäin!

Kerro hyödyistä, joita yhteistyömme on sinulle tuonut?

Leppoisa olo että ”me selvitään” näistä alkukarikoista kyllä. Nimenomaan, kannustava ja ystävällinen palvelu tuo henkistä tyyneyttä.

Suosittelisitko Rätinkiä yrittäjä-tuttavallesi? Mikä on oleellisin asia, jonka takia olisit valmis suosittelemaan Rätinkiä?

Ilman muuta! Nykyään pitää tajuta sekin, ettei ole tarpeen että kirjanpitäjä olisi fyysisesti lähellä. Riittää että on henkisesti – ja helposti saavutettavissa, ei tarvitse pelätä ottaa yhteyttä.