27.11.2020 | Asiakastarinat

Miksi valitsit juuri Rätingin tilitoimistoksesi? Miten löysit meidät?

Pauliinan kautta, kova mainostaminen kannattaa. Valitsin Rätingin, koska koin, että Pauliinalle uskallan luottaa firmani kirjanpidon. Vaihtoehtoja oli tarjolla, mutta sivuutin ne hyvinkin nopeasti.

Mistä pidät Rätingin palveluissa kaikista eniten?

E-tasku, ei tarvi kantaa kuitteja matkassa ja postitella, monen monta kuittia on tallennettu suoraan kaupasta tullessa, niin että taustana toimii auton ratti. Lisäksi siitä, että saan apua tarvittaessa asiassa kuin asiassa, kun sormi menee suuhun jonkun asian tiimoilta. Lisäksi apua tulee hyvin laaja-alaisesti ja ammattitaidolla.

Mikä yksittäinen asia palvelussamme on ylittänyt odotuksesi?

Verojen hoito ja kuittien toimittamisen helppous. Laskutus hommaan vasta tutustun, mutta viimein sain lähetettyä verkkolaskutus osoitteita eteenpäin, joten varmasti tulen lopulta yllättymään positiivisesti myös siitä, etten enää istu sen laskukasan keskellä miettien, mikä oli nyt hoidettava ja mikä ei…

Kerro hyödyistä, joita yhteistyömme on sinulle tuonut?

Ajansäästö ja oman mielenterveyden pelastus. Voin tehdä yritykseni töitä vaikka kuinka paljon, mutta kirjanpito on oikea kirosana. ONNEKSI ON RÄTINKI PALVELUINEEN!

Suosittelisitko Rätinkiä yrittäjä-tuttavallesi? Mikä on oleellisin asia, jonka takia olisit valmis suosittelemaan Rätinkiä?

Olen jo suositellut. Selvästi kiinnostusta on herättänyt mm. kuittien toimittamisen helppous, kun ei tarvitse postitella mitään. Lisäksi olen muistanut sanoa, miten laaja-alaisesti hyödyn Rätingin palveluista.