9.11.2021 | Blogi

Korkeatasoinen palvelu on meille Aallon Rätingillä ensisijaisen tärkeää, ja paras merkki sen onnistumisesta ovat tyytyväiset asiakkaat. Lokakuussa 2021 toteutettu kysely osoittaa, että Aallon Rätingin asiakastyytyväisyys on erinomaisella tasolla. Mitä asiakkaamme erityisesti arvostavat palvelussamme?

Tavoitteenamme on joustava, käytännönläheinen ja kustannustehokas kumppanuus kaikille tilitoimistoasiakkaillemme, ja jokaisella asiakkaallamme on oma, nimetty yhteyshenkilö. Aallon Rätingillä työskentelevät taloushallinnon asiantuntijat ovat alamme huippuja ja koemme tekemästämme työstä aitoa ammattiylpeyttä. Henkilökuntamme kouluttamiseen ja kehittämiseen panostetaan jatkuvasti, ja nämä satsaukset henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin näkyvät myös erittäin korkeana asiakastyytyväisyytenä.

Asiakastyytyväisyyskyselyssä erinomaiset tulokset

Paras merkki asiakastyytyväisyydestä ovat tyytyväiset asiakkaat, jotka suosittelevat palvelua eteenpäin. Merkittävä osa uusista asiakkaistamme tuleekin meille jonkin jo olemassa olevan asiakkaamme suosittelemana.

Lokakuussa 2021 toteutimme asiakastyytyväisyyskyselyn, johon vastasi lähes 200 asiakasta Oulussa ja Kemissä. Kyselyn vastausprosentti oli 44,90 % ja NPS oli upea 80 eli valtaosa asiakkaistamme suosittelisi palvelua myös tuttavalleen.

Hienojen asiakastyytyväisyyslukujen lisäksi on erityisen upeaa kuulla asiakkaidemme itse kertovan, miksi he ovat tyytyväisiä palveluumme. Muun muassa näitä seikkoja asiakkaamme kiittelivät palvelussamme:

”Erittäin hyvä ammattitaito ja asenne”

”Joustavuus!”


”Henkilökohtaista apua on saatu ja muistutettu tärkeistä asioista, jotka ovat jääneet hoitamatta.”


”Asiallinen suhtautuminen yrityspolun vaikeidenkin aikojen kohdatessa.”


”Joustavuus ja tavoitettavuus”


”Palvelualttius, nopeus”


”Henkilökunta huippua, heistä kannattaa pitää huolta!”


”Kirjanpitäjä on auttanut ja neuvonut paljon yrityksen alkuvaiheissa, kun on ollut paljon kysymyksiä ja olemme saaneet apua uusissa asioissa – olemme siitä erittäin kiitollisia!”

Keskeisimmän saamamme palautteen mukaan asiakkaamme arvostavat meissä erityisesti kasvollista ja henkilökohtaista palvelua oman, nimetyn yhteyshenkilön kautta. Tutun asiantuntijan puoleen on helppo kääntyä ja kysyä neuvoa matalalla kynnyksellä. Henkilöstömme osaamista kehutaan korkeaksi ja saamme kiitosta myös edistyksellisistä sähköisen taloushallinnon ratkaisuista.

Lue lisää palveluistamme tai jätä tarjouspyyntö, niin otamme yhteyttä ja laadimme juuri teidän tarpeisiinne sopivan tarjouksen taloushallinnon palveluista!

Tarjouspyyntölomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja laatii yrityksellesi tarjouksen. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.