30.11.2021 | Blogi

Aallon Rätinki toimii Visma Netvisor -kumppanina ja tarjoaa erinomaiset sähköiset ratkaisut sujuvaan taloushallintoon. Millaiselle yritykselle Netvisor sopii ja missä tilanteessa se palvelee erityisen hyvin? Entä kuinka siirtyminen esimerkiksi toisesta järjestelmästä onnistuu tai miten toimia, jos tilitoimisto vaihtuu?

Sähköinen taloushallinto tuo yritykselle monia kiistattomia etuja. Se sujuvoittaa arkea, kun rutiinityöt hoituvat ajasta ja paikasta riippumatta. Samalla minimoidaan manuaalisten virheiden mahdollisuus sekä tehostetaan tilitoimiston ja yrityksen yhteistyötä, vapauttaen aikaa tuottavampaan työhön. Myös talouden seuranta ja muutoksiin reagoiminen on tehokkaampaa, kun käytettävissä on reaaliaikaista tietoa.

Visma Netvisor on Suomen suosituimpia taloushallinnon järjestelmiä ja se tukee jopa yli 20 000 yrityksen liiketoimintaa. Ohjelmistoa käyttää Suomessa suuri joukko tilitoimistoja, myös Aallon Rätingillä on Netvisor laajasti käytössä. Tiimissämme on sertifioituja Netvisor-osaajia ja paljon kokemusta järjestelmästä – näin voimme tarjota asiakkaillemme erittäin hyvän tuen järjestelmän käyttöön. Oulun toimipisteessämme toimii Netvisor-tuki, joka palvelee kaikkia Netvisor-asiakkaitamme.

Tehokasta ja täysin sähköistä yhteistyötä tilitoimiston kanssa

Netvisor on reaaliaikainen, jolloin järjestelmästä on helppo tarkistaa esimerkiksi tilisaldot. Kaikki arjen taloushallintoasiat sujuvat yhden järjestelmän kautta, eikä käytännössä edes verkkopankkia juuri tarvita. Järjestelmässä on myös erittäin hyvät kassavirran seurantaan liittyvät työkalut vakiona. Yrityksen maksuvalmiutta on helppo seurata ja reaaliaikaisen raportoinnin avulla muutoksiin voidaan reagoida ajoissa. Netvisorissa kaikki tieto liikkuu ja kohdistuu automaattisesti, joten manuaalisen työn määrä vähenee.

Asiointi tilitoimiston kanssa on Netvisorin avulla täysin sähköistä. Aineistoja ei tarvitse erikseen skannata tai lähettää sähköpostitse, vaan käytännössä tilitoimisto ja asiakasyritys jakavat yhteisen työpöydän, jonka kautta taloushallintoa hoidetaan. Tämä helpottaa tiedonkulkua ja sujuvoittaa yhteistyötä.

Millaiselle yritykselle Netvisor sopii?

Netvisor on hyvä järjestelmä kaiken kokoisille yrityksille, mutta erityisen hyvin se vastaa kasvavan yrityksen tarpeisiin. Kokoluokka ei tule järjestelmässä vastaan, vaan se kasvaa yrityksen mukana. Kun yrityksellä on käytössä myös omia sähköisiä järjestelmiä, kuten toiminnanohjausjärjestelmä, varastojärjestelmä tai verkkokauppa, on Netvisor hyvä ratkaisu, sillä järjestelmässä on erinomaiset integraatiomahdollisuudet. Netvisoriin on liitetty valmiiksi satoja eri ohjelmistoja ja avoin rajapinta tarjoaa mahdollisuudet minkä tahansa ohjelmiston yhdistämiseen.

Tarvittaessa myös tilitoimiston vaihtaminen helppoa. Muutostilanteessa riittää, että järjestelmän tunnukset siirretään kumppanitilitoimistolle. Tämä luo asiakkaallekin turvallisen tilanteen, kun järjestelmä ei ole sidottu tiettyyn kumppaniin, vaan muutostilanteessa uusi tilitoimisto pääsee helposti käsiksi tärkeisiin tietoihin, eikä raskaita toimenpiteitä tietojen siirtoon tai järjestelmävaihdoksiin tarvita.

Miksi Netvisor?

  • Mahdollistaa rutiinitöiden tekemisen ajasta ja paikasta riippumatta
  • Reaaliaikainen – kaikki tärkeät arjen talousasiat
  • Erittäin hyvät työkalut kassavirran seurantaan
  • Laajat integraatiomahdollisuudet eri järjestelmiin
  • Asiointi tilitoimiston kanssa on Netvisorin avulla täysin sähköistä!
  • Netvisoriin on helppoa ja vaivatonta siirtyä

Fivaldista Netvisoriin: muutos on nyt erityisen helppoa!

Esimerkiksi liiketoiminnan kasvamisen ja kehittymisen myötä voi tulla tilanne, että on järkevää miettiä järjestelmän vaihtamista toiseen, joka vastaa entistä paremmin yrityksen kasvaviin taloushallinnon tarpeisiin. Netvisor on erittäin hyvä ratkaisu kasvavan yrityksen sähköiseen taloushallintoon ja siihen siirtyminen on helppoa. Yhteistyössä Netvisorin kanssa tarjoamme Fivaldista Netvisoriin siirtyville asiakkaille maksuttoman käyttöönoton ja käyttökoulutuksen sekä kolmen ensimmäisen kuukauden ajan maksuttomat käyttäjätunnukset.

Haluatko kuulla lisää Netvisorin käyttöönotosta? Jätä tarjouspyyntö ja otamme sinuun yhteyttä!

Tarjouspyyntölomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja laatii yrityksellesi tarjouksen. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.