Tilitoimisto Rätinki Nivala

Rätingin paikallistoimistona Nivalassa palvelee Taitolaskenta Oy usean kirjanpitäjän voimin.

Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä, yhtiömuodosta tai toimialasta riippumatta. Meillä on asiakaslähtöinen ote ja toimitamme asiakkaillemme kattavat tilitoimistopalvelut sekä tarvittaessa ohjaamme ja opastamme. Palveluihimme kuuluvat muun muassa kirjanpidot, palkanlaskut, veroilmoitukset ja konsultointi. Meille tärkeää on tiivis ja aito yhteistyö asiakkaidemme kanssa – toimintaa yhdessä kehittäen!

Toimistomme sijaitsee Nivalan kaupungin keskustassa ja on avoinna sopimuksen mukaan. Asioiminen hoituu aina tarvittaessa myös etänä.

Tutustu osaavaan henkilökuntaamme ja ota yhteyttä – autamme mielellämme!

Taitolaskenta Oy

Puhelin 050 5665 036

Osoite Niku-Matintie 2 A 3
85500 Nivala

Anu Peräaho

Yrittäjä |

Anu toimii Rätingin Nivalan toimipisteen eli Taitolaskenta Oy:n yrittäjänä. Anulla on alalta kattava koulutus, sillä hän on YO-laskentatoimen merkonomi, pk-yritystoiminnan tradenomi ja KLT-kirjanpitäjä. Lisäksi hän ylläpitää osaamistaan jatkuvalla kouluttautumisella ja on suorittanut muun muassa Yritysneuvojan ammattitutkinnon.

Yrittäjyys on Anulle varsin tuttua, onhan hän yrittäjäperheen kasvatti. Ensikosketus tilitoimiston arkeen tuli jo vuonna 1999, jonka jälkeen työtehtävät siirtyivät hetkeksi Verohallintoon ja myöhemmin taas takaisin tilitoimistoon. Rätinki-yrittäjänä Anu on toiminut vuodesta 2015 saakka.

Työn ulkopuolella voimavaroina Anulle toimivat perhe, hevoset ja koirat. Ne ovat hyvää vastapainoa istumatyölle ja pakottavat sopivasti liikkumaan. Anun voikin löytää metsämaisemista liikkumasta – joko hevosen, koiran tai mukavan ihmisseuran kanssa.

050 3849 982
anu.peraaho@ratinki.fi

Anna Nevala

Yrittäjä | Nivala

Anna toimii yrittäjänä ja kirjanpitäjänä Taitolaskenta Oy:llä eli Rätingin toimipisteessä Nivalassa. Anna on vaihtanut alaa aikuisiällä ja saapui ensimmäisen kerran Nivalan Rätinkiin työssäoppimisjaksollaan vuonna 2012 – ja sille tielle jäikin! Koulutukseltaan Anna on taloushallinnon merkonomi ja on toiminut Rätingillä yrittäjänä sekä osakkaana vuodesta 2015 alkaen.

Yrittäjyys on Annalle tuttua toisestakin näkökulmasta, sillä myös hänen puolisonsa on toiminut yrittäjänä ja lapsuudenkoti oli maatilalla.

Uuden oppiminen innostaa Annaa ja vapaa-ajalla se tapahtuu useimmiten kädentaitojen parissa, kun lanka, kangas tai puu saa uudenlaisen muodon Annan käsissä.

050 5665 036
anna.nevala@ratinki.fi

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous yrityksesi taloushallinnosta alla olevalla lomakkeella tai olemalla yhteydessä suoraan myyntiimme:
050 375 8761 | myynti@ratinki.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja laatii yrityksellesi tarjouksen. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.