Ota yhteyttä helpdeskiin, autamme mielellämme.

VismaFivaldiin DashBoard!.

VismaFivaldiin DashBoard!


Visma Fivaldin DashBoard on ohjelman etusivulla oleva raportointinäkymä, joka sisältää mm. graafisia raportteja eri osasovelluksista. DashBoardin käyttöliittymä on responsiivinen ja se sallii näkymän muokkauksen räätälöidysti käyttäjälle sopivaksi.

Yrityksen tilaa voidaan seurata esimerkiksi graafisesti tulos-, ostovelka- ja myyntisaamis -widgeteistä. Tulos, liikevaihto ja budjetti verrattuna edelliseen tilikauteen saadaan graafisesti ruudulle jopa seurantakohteittain. Visuaalisesti voidaan tarkastella myös myyntisaamisia ja ostovelkoja. Graafista nähdään eräpäivävälillä erääntyneet saamiset sekä velat. Graafeista päästään porautumaan laskun kuvaan saakka ja saadaan eräpäivävälin laskut vietyä Exceliin.

Visuaalisten widgettien lisäksi saadaan DashBoardiin näkyviin esimerkiksi yrityksen pankkitilin saldo, pikalinkit käsiteltävinä oleviin ostolaskuihin sekä palvelutiedotteisiin.

Kysy lisää käyttöönottokonsultiltamme, Tanja Karjalaiselta (tanja.karjalainen@ratinki.fi / p. 040 5196 944). DashBoard on otettavissa heti maksutta käyttöön kaikille asiakkaillemme, joilla on Fivaldin ostolaskujen kierrätys ja (tai) WebMyyntilaskutus käytössä. Mikäli kiinnostuit asiasta, mutta sinulla ei vielä ole tunnuksia – ota yhteyttä niin korjataan asia ajan tasalle!

 

Laita jakoon jos tykkäsit!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Pyydä tarjous tästä »