Maataloudet.

Maatalous Rätinki Oy on erikoistunut hoitamaan maa- ja metsätalouden, maatalousyhtymien sekä osakeyhtiöiden taloushallintoa.

Hoidamme asiakkaillemme kirjanpitoa, veroilmoituksia sekä verotuksen ja talouden suunnittelua. Yksikkömme erikoisosaamista ovat sellaiset yrityskokonaisuudet, jotka sisältävät maataloutta ja yritystoimintaa joko saman y-tunnuksen alla tai yrittäjällä on useita eri yrityksiä, jotka liittyvät vahvasti maatilaan. Useimmiten kyseessä on koneyritys ja maa-, metsä- tai hevostalous tai muu maaseutuliitännäinen ala.

Toimipisteemme on perustettu 2019 ja se sijaitsee Ylivieskassa. Toimistollamme voi tulla käymään sopimuksen mukaan ja tapaamisia on mahdollista sopia myös Nivalan toimipisteen tiloihin.

Palvelemme pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 9-15.

Yksikössä palvelee yrittäjä ja kirjanpitäjä Hanna-Kaisa Kalmukoski.

Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä!

Maatalous Rätinki Oy

Puhelin 040 6325 020

Osoite Niku-Matintie 2 A 3
85500 Nivala

Hanna-Kaisa Kalmukoski

Yrittäjä | Rätinki Maataloudet

Hanna-Kaisa toimii Maatalous Rätinki Oy:n yrittäjänä ja kirjanpitäjänä. Koulutukseltaan Hanna-Kaisa on agrologi (AMK). Maa- ja metsätalouden verokirjanpitoja, veroneuvontaa ja talouden suunnittelua maatiloille sekä osakeyhtiöiden kirjanpitoa ja tilinpäätöksiä hän on tehnyt jo vuodesta 2012.

 

Maatilojen työt ovat Hanna-Kaisalle varsin tuttuja, sillä hän on toiminut aiemmin myös maatalouslomittajana. Nykyisin työn vastapainona Hanna-Kaisa harrastaa remontointia, matkailuautoilua ja lenkkeilyä.

040 6325 020
hanna-kaisa.kalmukoski@ratinki.fi

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous yrityksesi taloushallinnosta alla olevalla lomakkeella tai olemalla yhteydessä suoraan myyntiimme:
050 375 8761 | myynti@ratinki.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja laatii yrityksellesi tarjouksen. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.