Asiantuntijapalvelut.

Kari Myllykangas

Controller, KLT | Rätinki Helsinki

Kari toimii Controllerina Helsingin Rätingin toimipisteellä. Yleisimpiin tehtäviin kuuluu kirjanpito, tilinpäätös, verotusasiat sekä yritysten konsultointi. Kariin kannattaa olla yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttävää yrityksen talouteen tai vaikkapa verotukseen liittyen.

Taloushallinnon työtehtävät ovat tulleet Karille erittäin tutuksi jo työuran alkuvaiheessa. Koulutukseltaan Kari on Kauppatieteiden maisteri Itä-Suomen Yliopistosta. Pääaineenaan hän on lukenut laskentatoimea ja yritysjuridiikkaa. Opiskelujen ja työn kautta Karin suurimmaksi mielenkiinnon kohteeksi ja vahvaksi osaamisalueeksi on muotoutunut erityisesti yritysten verotusasiat

Töiden ulkopuolella Karin löytää varmimmin tennishallilta tai hiihtoladuilta. Kesäisin Lappiin suuntautuvat kalastus- ja vaellusmatkat ovat myös mielekkäitä rentoutumistapoja. Kari on myös innokas penkkiurheilija ja kotona televisiosta pyöriikin useimmiten urheilu.

040 120 4079
kari.myllykangas@aallon.fi

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous yrityksesi taloushallinnosta alla olevalla lomakkeella tai olemalla yhteydessä suoraan myyntiimme:
040 718 9756 | myynti@ratinki.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja laatii yrityksellesi tarjouksen. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.