Asiantuntijapalvelut.

Mikko Sipilä

Yrittäjä | Rätinki Oulu

Mikolla on yli kymmenen vuoden kokemus työskentelystä taloushallinnon asiantuntijayrityksissä. Sen lisäksi hän on toiminut yrittäjänä valmistavassa teollisuudessa sekä teollisuuden kaupan alalla, kunnes palasi v. 2013 juurilleen ryhtymällä yrityskaupan myötä tilitoimistoyrittäjäksi. Laajan ja monipuolisen yrittäjäuran kautta kertynyt kokemus antaa erinomaiset edellytykset yrityksen johtamiselle sekä asiakastyölle.

Rätingissä Mikko vastaa yhtiön kasvusta ja kehityksestä sekä asiantuntijapalvelut -yksikön vetämisestä. Koulutukseltaan Mikko on Liiketalouden tradenomi, jonka lisäksi hän on suorittanut rahoituksen maisteriopintoja Oulun Yliopistossa. Vuonna 2019 Mikko suoritti Taloushallintoliiton KLT-tutkinnon sekä v. 2020 Yritysneuvojan erityisammattitutkinnon.

Mikon vahvinta osaamisaluetta ovat yritysjärjestelyt, verosuunnittelu sekä konsultointi laajasti taloushallinnon asioissa.

Mikko on rento, huumorintajuinen ja helposti lähestyttävä tyyppi. Vapaa-ajalla Mikko harrastaa pohjoisen perinteisiä; metsästystä ja kalastusta. Työn vastapainona mieli lepää nikkaroidessa ja luonnossa liikkuessa, erityisesti suomaisemissa.

040 7189 756

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous yrityksesi taloushallinnosta alla olevalla lomakkeella tai olemalla yhteydessä suoraan myyntiimme:
040 718 9756 | myynti@ratinki.fi

  • Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä arkisin 24h kuluessa. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.