Tilitoimisto Rätinki Alajärvi

Alajärvellä asiakkaita palvelee Rätinki Pohjanmaa Oy ja tarjoaa kokonaisvaltaista taloushallinnon hoitoa kaiken kokoisille yrityksille.

Meille tärkeintä on asiakaslähtöisyys. Pyrimme aina varata kiireetöntä aikaa asiakkaan kanssa neuvotteluun ja tarjoamme taloushallinnon palvelut asiakkaan kannalta sopivassa mittakaavassa – olemme yrityksesi kokoinen tilitoimisto.

Toimistomme erikoisosaamisalueisiin kuuluvat muun muassa perustajaurakointi, kiinteistönhallinta ja notariaattipalvelut.

Mottomme on: Hyvä kirjanpitäjä on yrittäjän paras ystävä!

Rätinki Pohjanmaa Oy:llä on toimistot Alajärvellä ja Lapualla. Paula Sippola toimii molempien yksiköiden johtajana.

Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä!

Rätinki Pohjanmaa Oy

Puhelin 0400 953 576

Osoite Järvikatu 5 A 3
62900 Alajärvi

Paula Sippola

Yrittäjä, KLT, PHT | Alajärvi

Paula toimii Alajärven ja Lapuan Rätinki-toimistojen johtajana. Alalla hän on työskennellyt jo vuodesta 1985 ja osakkuusyrittäjänä Rätingillä vuodesta 2017. Paula on suorittanut palkkahallinnon asiantuntijatutkinnon PHT-koulutusohjelman vuonna 2009 ja KLT-tutkinnon 2015.

”Tärkeimpänä työssäni pidän asiakaslähtöistä palvelua. Pyrimme ratkomaan haasteet yrittäjän kanssa yhdessä, neuvoen ja opastaen. On tärkeää, että asiakkaan ja kirjanpitäjän välillä on luottamuksellinen suhde”, Paula toteaa.

0400 953 576
paula.sippola@ratinki.fi

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous yrityksesi taloushallinnosta alla olevalla lomakkeella tai olemalla yhteydessä suoraan myyntiimme:
050 375 8761 | myynti@ratinki.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja laatii yrityksellesi tarjouksen. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.