Tilitoimisto Rätinki Taivalkoski

Taivalkoskella yritysasiakkaita palvelee Koillismaan Rätinki Oy.

Tarjoamme yrityksille heidän tarpeisiinsa ja toiveisiinsa räätälöityä taloushallinnon palvelua. Huomioimme myös yrityksen koon, toimialan ja henkilöstön tarpeet.

Erikoisosaamiseemme kuuluvat yritysneuvonta, erityisongelmat, yritysjärjestelyt ja tilanteet, kun yritys on kriisissä sekä hankekirjanpito ja siihen liittyvä raportointi.

Olemme yrittäjän tukena ja läsnä. Menestyksessä kannustamassa, ja tukemassa silloin, kun vastaan tulee risukko, joista on mahdoton kulkea – silloin etsimme yhdessä uuden polun!

Toimistomme sijaitsee Taivalkoskella ja on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-16. Sopimuksen mukaan palvelemme asiakkaita muina aikoina, myös etänä.

Koillismaan Rätinki Oy

Puhelin 050 4414 623

Osoite Talonpojantie 8 B 12
93400 Taivalkoski

Pirke Härkönen

Yrittäjä | Rätinki Taivalkoski

Koillismaan Rätinki Oy:n yrittäjänä ja kirjanpitäjänä Taivalkosken toimistolla toimii Pirke. Taloushallinnon työtehtävistä hänellä on kokemusta jo parinkymmenen vuoden ajalta ja koulutukseltaan hän on tradenomi sekä yritysneuvoja. Lisäksi opintoja on palkka- ja henkilöstöhallinnosta.

Pirken tapa elää on tässä ja nyt. Toki haaveita tulevaisuuteenkin on. Työtä tehdessä pyrkimyksenä on aina paras mahdollinen lopputulos ja valmista pitää tulla ajallaan! Ei siis jätetä keskeneräisiä hommia odottamaan huomiselle.

Vapaalla Pirke rentoutuu ilman nettiä ja tietokonetta. Vuodenajat ja sää määrittelevät mitä se milloinkin tarkoittaa. Pirke nauttii luonnosta, kalastaa, sienestää, marjastaa ja kasvattaa itse perunansa – parasta on istuttaminen ja sadonkorjuu!

050 4414 623
pirke.harkonen@ratinki.fi

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous yrityksesi taloushallinnosta alla olevalla lomakkeella tai olemalla yhteydessä suoraan myyntiimme:
050 375 8761 | myynti@ratinki.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja laatii yrityksellesi tarjouksen. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.