Tilitoimisto Rätinki Kainuu

Asiakkaita lämpimällä ja auttavalla otteella palvelee Rätinki Kainuu Oy ja kirjanpitäjä, yrittäjä Pauliina Räisänen.

Toimistomme tarjoaa kattavat taloushallinnon palvelut: kirjanpito, tilinpäätökset ja neuvonta yhdistyksille, säätiöille ja pk-yrityksille, yhtiömuodosta riippumatta. Erikoisosaamisemme kuuluvat yrityksen perustamiseen liittyvät asiat sekä auttaminen ja tukeminen yrityksen alkutaipaleella, verokaudet, viranomaisasiat ja tuet. Neuvomme myös yhdistysten toiminnassa ja palvelemme maatalouksia ammattitaidolla.

Meille on tärkeää, ettei asiakkaan tarvitse miettiä uskaltaako kysyä kirjanpitäjältä neuvoa. Meille saa aina soittaa – ja niin usein, että asia selviää!

Toimistomme on avoinna sopimuksen mukaan. Käytännössä kaikki asiat voi halutessaan hoitaa etänä, mutta myös paikan päällä voi piipahtaa. Kirjanpitäjän tavoittaa usein tarvittaessa myös iltaisin tai viikonloppuisin.

Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä!

Rätinki Kainuu Oy

Puhelin 040 5937 675

Osoite Syrjäläntie 8 as 2
88610 Vuokatti

Pauliina Räisänen

Palvelujohtaja | Rätinki Kainuu

Pauliina toimii Rätinki Kainuu Oy:n yrittäjänä ja kirjanpitäjänä. Yrittäjyydestä Pauliinalla onkin monipuolinen näkemys, sillä hänellä on ollut yritystoimintaa myös muilla aloilla – Pauliina on pyörittänyt muun muassa ratsastuskoulua, latukahvilaa, pitopalvelua ja verkkokauppaa. Silloin tällöin Pauliinan saattaa löytää rekan ratistakin, auttamassa miehensä yrityksen autojen siirroissa.

Työorientoitunut ikuinen opiskelija kuvaa Pauliinaa hyvin. Peruskoulusta hän siirtyi suoraan työelämään ja on suorittanut työn teon ohessa useita tutkintoja. Pauliinalla on paitsi yrittäjän ja taloushallinnon ammattitutkinnot, myös leipurin tutkinto sekä hevostalouden perustutkinto. Lisäksi hän opiskelee kauppa- ja oikeustieteitä avoimessa yliopistossa sekä työtehoseuran järjestämässä koulutuksessa Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa.

Kun viimeinenkin viidestä lapsesta on muuttamassa pois kotoa, työstä irrottavat opiskelu ja koirat. Pauliina kasvattaa jackrusselinterrierejä ja saksanpaimenkoiria sekä käy toko- ja hajutreeneissä koirien kanssa.

”Monipuolisesta työ- ja harrastustaustastani johtuen koen toimistotyön kiireenkin keskellä melko leppoisana. Missään kukaan ei laukkaa valtoimenaan pitkin tietä, putki vuoda tai traktori hyydy pakkaseen. Kaikki ongelmat ovat ratkaistavissa kysymällä ja selvittämällä”, Pauliina toteaa.

040 5937 675
pauliina.raisanen@aallon.fi

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous yrityksesi taloushallinnosta alla olevalla lomakkeella tai olemalla yhteydessä suoraan myyntiimme:
040 718 9756 | myynti@ratinki.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja laatii yrityksellesi tarjouksen. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.